Donera

Vi är en helt ideell förening som är beroende av DIN välvilja! Vi får inga återkommande bidrag eller större donationer.

Pengar

Vi tar emot pengadonationer på en mängd olika sätt

  • Swedbank Clearing 8381-6 konto nr 934 283 944-7
  • Swish till 0704493269
  • Wywallet till 0704493269
  • Payd till Zarah Chaplins katthem Gunnarsson
  • Kontant
  • Bankgiro finns på förfrågan

NYHET! Donera via SMS! Skicka CHAPLINS 25, 50, 75, 100, 150, 200, 250 eller 500 till nummer 726 72. Siffran motsvarar förstås beloppet du skänker och det måste vara någon av dessa belopp, annars fungerar det inte.

Exempel: CHAPLINS 100 till nummer 726 72

Notera dock att tjänsteleverantören tar en stor del av donationen, andra betalningsvägar låter oss behålla mer av pengarna du ger!

Eller Paypal

Pengar används för att köpa in det vi inte får donerat som mat och sand, inredning och teknik till katthemmet. Pengar är såklart också det mest hjälpande och allra viktigast för att täcka våra veterinärkostnader!

Inga bidrag är för små – om 1 000 personer ger oss 5:-/månad var så går vi runt och de flesta kan avvara 5:-. Sätt igång en automatisk överföring till oss! 🙂

Gynna Oss När Du Shoppar på Nätet!

Genom att sköta din nätshopping via den här startsidan hos Sponsorhuset.se så får vi ett litet bidrag för varje inköp du gör utan att det kostar dig något extra!

Börja din shopping här: http://www.sponsorhuset.se/chaplinskatthem/

Många kända siter har avtal med Sponsorhuset, säkert flera av dom som du redan handlar genom såsom Adlibris, Bokus, Svenska Spel, CDON, TV-shop och många många fler! Kolla in listan här! http://www.sponsorhuset.se/chaplinskatthem/butiker/

Saker

Vi tar emot saker som är lätta att sälja på loppisar, typ barnkläder.

Vi tar också emot alla sorters tygmaterial och kuddar oavsett skick. Katterna bryr sig inte hur det ser ut och det går åt en hel del i vår verksamhet som skydd, underlag och ”snuttefiltar” som följer med katterna till deras nya hem. Tyg som använts i vår karantän måste också delvis slängas.

Självklart tar vi också emot foder, sand, leksaker, klätterställningar (gamla som nya), tvättmedel och golvrengörningsmedel.

Vi har även ett stort behov av medicinsk utrustning som sprutor, inkontinensskydd / vuxenblöjor, draglakan, kisskydd, handsprit, vägghållare till handsprit, ytdesinfektion etc.

Fråga oss om du är osäker då vi inte kan skriva upp allt vi behöver här på sidan då det skulle bli en väldigt, väldigt lång lista, så har du något du vill skänka så hör av dig, vi har nytta av fler saker än du tror!

Foder / Sand

Vi tar såklart gärna emot foder och sand. Vi tar emot ALLT, alla märken, alla sorter. MEN det vi föredrar är Mjau/Bozita mjukmat, Hills, Royal eller något annat av kvalitetsmärkenas baby cat, kitten eller baby & mother. Andra sorters foder använder vi för att dryga ut med, d.v.s. vi blandar det med kvalitetsfoder. Läs gärna på om foder under ”Om Katter”.

Veterinärfoder som A/D, I/D, C/D, Z/D eller deras motsvarigheter hos t ex Royal Canin är också MYCKET välkommet!

Vi föredrar sanddonationer främst av Everclean eller något annat märke av bättre slag. Vi har mindre användning för lågbudgetmärken som Euroshopper, Klumpe eller liknande. Vi har helt enkelt för många katter för att de ska fungera luktmässigt 🙂

Vid lite större donationer så tackar vi alltid privatpersoner men vid mindre är det inte alltid vi har tiden att tacka enskilda utan brukar då tacka alla som har hjälpt till med en viss sak samtidigt.

Vill man så får man självklart vara anonym.

Företag som stöder oss med donationer eller annan hjälpt tackar vi alltid och gör reklam för på vår Facebook sida och har man en baner eller bild så kan man skicka den och även hamna på vår hemsida.