Kontakt

Allmänt

Chaplins Katthem c/o Zarah Gunnarsson

Organisationsnummer: 802473-2177

Telefon Zarah: 070-449 32 69 (föredrar SMS).

Telefon Bengt: 072-322 54 56.

Om du lämnar meddelande tala gärna in numret långsamt och upprepa. Respektera att det emellanåt kan ta tid innan vi kan återkomma, vardagslivet (vi har vanliga att sköta jobb också!) och omvårdnaden av katterna går först!

Besök / Öppettider

Kontakta oss före besök, vi är inte alltid på plats och katthemmet är en del av vår bostad. I samband med kontakt får du vår exakta adress.

Av samma skäl har inga öppettider, kontakta oss för att boka en tid, generellt brukar vi säga att vi kan ta emot vardagar efter 17 och helger mellan 13-20. Andra tider kan vara möjliga efter kontakt med oss. Vi bokar oftast inte tider mer än en vecka framöver för att ge oss frihet att planera och ha ett liv utanför jobb och katthem 🙂

Mail

Vi föredrar mail via sidan på Facebook knappen uppe till höger ”Meddelanden” (Messages). Notera att för oss hamnar meddelandena i ett mailliknande gränssnitt och inte i ett chattfönster som det gör hos avsändaren. Facebook medger inte heller att en sida tar kontakt men en person, personen måste alltid initiera kontakten.

Du kan också använda kontaktformuläret nedan för att skicka ett vanligt e-mail till oss!

OBS! Det kan emellanåt dröja flera dagar före ni får svar, vi är inte så många och svarstiderna beror på när vi hinner och orkar. Omvårdnad av katterna går trots allt först! 🙂 Tack för din förståelse!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande