Shop

Vi säljer några små saker till förmån för vår verksamhet

Sand

Vi säljer en i Sverige relativt okänd kattsand som vi köper pallvis direkt från leverantören. Sanden är i vår erfarenhet minst lika bra som Everclean som generellt betraktas som marknadsledande. Everclean kostar c:a 200:-/10kg, den sand vi säljer tar vi 100:-/10kg för. Den klumpar minst lika bra och dammar mycket mindre än Everclean. Endast avhämtning. Kontakta oss för mer information.

Gåvobevis

Vi säljer gåvobrev som du kan ge bort som ett bevis på att du har skänkt pengar till Chaplins Katthem. En fin present till din kattälskande vän! För att täcka våra omkostnader och ge lite överskott så är minimigåvan 100:- Kortet skickas till dig via post (eller du kan såklart hämta det här) så snart vi ser pengarna på vårt konto.

gåva

 

Kontakta oss för köp av någon av dessa produkter. Vi föredrar privatmeddelanden på Facebook för att hålla kommunikationen så samlad som möjligt på ett ställe. Om du inte har Facebook så går det bra att maila till info@chaplinskatthem.se eller ringa oss, se Kontakt-sidan för detaljer.